Értesítés a kábeltelevíziós és internet szolgáltatások módosulásáról

Kedves Ügyfeleink!

Cégünk idén ünnepelte a fennállásának 10. évfordulóját, és a tapasztalatokon, valamint az ügyfelek visszajelzésein felbuzdulva nagyléptékű fejlesztésekbe fogtunk.

A felröppenő pletykákkal ellentétben cégünk nem szűnik meg, hanem a fent leírtak szerint egy újabb szintre lép.

Az ügyfél és a piaci viszonyokat figyelembe véve az utóbbi hónapokban azon dolgoztunk, hogy elinduljon a digitális kábeltelevízió szolgáltatásunk, illetve az internetes csomagjainkat is növelni tudjuk.

Örömmel közöljük Önökkel, hogy sikerült megvalósítanunk ezeket a célokat.

Az internetes csomagjaink sávszélességét megnöveltük, amelyet már ügyfeleink is élvezhetnek, illetve tervezünk még sávszélesség bővítést a jövőben is.

Sikeresen elindult digitális kábeltelevízió szolgáltatásunk, melyet 2018.09.01-től az i-TV Zrt.-vel közösen szolgáltatunk ügyfeleinknek (a számlákon a bal felső sarokban a Szolgáltató megnevezésénél az i-TV Zrt. neve fog szerepelni, de bármilyen probléma esetén továbbra is minket keressenek).

Az analóg csatornákat is érintette az új szolgáltatás, melyet kénytelenek voltunk lecsökkenteni mind a Mini, mind az Alap programcsomagokban (az Alap csomag digitális részében továbbra is elérhetőek maradnak!), de az így nyert csatornahelyekkel 87 db digitális csatornát tudunk adni ügyfeleinknek – mely részben HD minőség – a 42 db analóg csatorna mellé, ezzel kibővítve a jelenleg elérhető műsorcsatorna kínálatot pl. AXN, Story4, Disney Channel, Nickelodeon, Eurosport1, 2.

Azon ügyfeleinknek, akik televízió készüléke alkalmas a digitális vételre, számukra egyszerű kereső elindításával elérhető az új szolgáltatás, míg a hagyományos, analóg televízió készülékkel rendelkezők set-top boxon keresztül tudják elérni az új szolgáltatást, melyekkel kapcsolatban bővebb felvilágosítást kollégáinktól kérhetnek a már ismert elérhetőségeken. A set-top boxok beszerzése háztartásonként 1 db készülék erejéig nem kerül plusz költségbe. Amelyik készülék nem alkalmas erre a digitális vételre, vagy több készüléke van, de csak egy set-top box-a, továbbra is elérhető számára az analóg 42 db-os csatornakínálat.

Még egy nagyon fontos dolog a fent leírtakkal kapcsolatban:

A szolgáltatások díjai NEM emelkednek (a Mini csomagban kizárólag közszolgálati csatornák lesznek elérhetőek augusztus 31-től, ezért a havidíjat 799 Ft-ra csökkentettük!). A pénz marad, a szolgáltatás színvonala és minősége nő.

Szeretnénk még felhívni figyelmüket arra, hogy a szeptember 1.-ei gondtalan indulás érdekében a megelőző napokban előfordulhatnak kiesések a beállítások miatt.

Amennyiben kérdése lenne, kérjük, keressenek minket: 80/815-100, 30/592-90-42

Tisztelettel:

Katona Emese

Kiskőrös-Menti Kábelnet Kft.

2018.07.30.